Cât câștigă un asistent medical generalist în Germania?

cat castiga un asistent generalist in germania

Ţi-ai dorit dintotdeauna să profesezi în domeniul medical, dar nu ai avut curajul să iei o decizie în acest sens? Suntem o echipă de recrutare şi formare lingvistică de personal calificat, cu peste 18 ani de experienţă în domeniu şi peste 7000 de asistenţi medicali generalişti integraţi cu succes în numeroase structuri sanitare din Germania, Elveţia şi Italia.

Este o realitate de necontestat faptul că miile de asistenţi medicali generalişti absolvenţi din fiecare an nu pot fi integraţi în totalitate în structurile sanitare din România. Iar Germania se confruntă cu un deficit de personal calificat de aprox. 40 000 de asistenţi. Drept urmare, scopul nostru este acela de a îmbunătăţi mediul socio-economic din România şi Germania, prin îmbinarea surplusului de forţă de muncă specializată din România cu cererea de personal ridicată din Germania, în sectorul medical.

Îţi punem la dispoziţie avantaje unice şi diverse bonusuri, care te vor ajuta să faci pasul cel mare spre cariera dorită şi spre o viaţă mai bună:
  • Curs de limbă germană GRATUIT, cu masă şi cazare asigurate – dacă eşti asistent ABSOLVENT;
  • Burse de studiu încă din anul I, dacă eşti asistent în formare şi încă mergi la şcoală;
  • Modulul de limbă germană A1, în limita a 100 de ore, fără a fi constrâns să semnezi vreun contract sau a avea vreo obligaţie;
  • Training de specialitate în Germania GRATUIT cu masă, cazare și bani de buzunar;
  • Plecarea din ţară cu toate actele necesare angajării ca asistent medical generalist în Germania, inclusiv certificat de limbă nivel B2 recunoscut în Germania;
  • Contract național de muncă în Germania ca AMG, perioada nedeterminată, salariu de început 2600-3200 Euro brut, plus sporuri, bonusuri, asigurări incluse;
  • Bonusuri de 300, 1500 și 2000 de euro dacă ni te alături;
  • Posibilitatea de a schimba locul de muncă în cazul în care nu te poţi adapta.

În ceea ce priveşte salariile din domeniul medical din Germania, acestea se află într-o continuă creştere. Încă din anul 2019, angajaţii din Germania au început să obţină majorări salariale semnificative. Cu bani suplimentari pentru lucrătorii din domeniul sanitar, criza de asistenţi medicali şi-ar putea găsi astfel o rezolvare. Uniunile sindicale şi angajatorii de stat au convenit asupra majorărilor după câteva zile de greve de avertisment care au încetinit activitatea din spitale. Acordul încheiat de uniunile sindicale DBB şi Verdi cu Tarifgemeinschaft der Länder (TdL), organizaţia angajatorilor de stat, include creşterea remuneraţiilor cu 8% în trei etape în următoarele 33 de luni. Astfel, până în anul 2021, salariile lunare ale angajaţilor din Germania ar trebui să fie cu cel puţin 240 de euro mai mari decât în anul precedent.

Investeşte cu noi în viitorul tău! Visul tău e mai aproape de a deveni realitate.Completează formularul nostru de şi/sau contactează-ne la numărul de telefon: +40 720 728 937 şi ai curajul să ajungi acolo unde ţi-ai propus, cu OPENJOBLINE, partenerul tău de încredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *