Vino în echipa noastră!

Cariere

Se caută traineri/profesori de limba germană colaboratori pentru un proiect de selectare şi recrutare de personal sanitar pentru Germania (asistenţi medicali generalişti) care se derulează în mai multe centre din țară, în special în oraşele Vaslui, Bîrlad, Botoşani, Suceava, Rădăuţi, Oneşti, Focşani, Fălticeni, Galați, Ploiești, Deva, Călan, Caransebeș, Hunedoara.

Trainerii/Profesorii îşi desfăşoară activitatea de training/predare pe o perioadă variabilă (6 luni - 3 ani), la sfârşitul căreia cursanţii trebuie să atingă nivelul de limbă B2 (conform Cadrul european comun de referinţă pentru limbi străine).

Metoda de predare dorită este una interactivă şi dinamică, accentul punându-se, în special, pe abilităţile de vorbire şi înţelegere a limbii. Participanţii la curs sunt tineri şi adulţi care frecventează sau au finalizat o şcoală postliceală, specializarea Asistent Medical Generalist. Se caută în principiu traineri/profesori liber-profesionişti.

Cerinţe:

Experienţa în domeniu constituie un plus, dar nu este un criteriu de excludere!

Responsabilităţi:

Beneficii:

Interviul constă într-o discuţie cu managerul proiectului şi cu un responsabil al controlului calităţii. După caz, se poate susţine si o o oră de curs de probă.

Se caută Agent promovare zonal colaboratori pentru un proiect de selectare şi recrutare de personal sanitar pentru Germania (asistenţi medicali generalişti) care se derulează în mai multe centre din țară, în special în oraşele Vaslui, Bîrlad, Botoşani, Suceava, Rădăuţi, Oneşti, Focşani, Fălticeni, Galați, Ploiești, Deva, Călan, Caransebeș, Hunedoara, Dobrogea.

Agenții de promovare își desfășoară activitatea în cadrul școlilor postliceale sanitare de stat sau private din diferite zone ale țării unde promovează proiectul nostru și centralizează listele cu candidați. În urma acestor activități, vor demera noi grupe și cursuri de limbă germană susținute de proiectul nostru.

Cerinţe:

Responsabilităţi:

Beneficii:

Interviul constă într-o discuţie cu managerul proiectului şi eventual cu un responsabil al controlului calităţii.

Specialist asigurarea calității CURSURI GERMANĂ - QA Assurance Specialist GERMAN COURSES

Se caută specialist în controlul și asigurarea calității colaboratori pentru un proiect de selectare şi recrutare de personal sanitar pentru Germania (asistenţi medicali generalişti) care se derulează în mai multe centre din țară, în special în oraşele Vaslui, Bîrlad, Botoşani, Suceava, Rădăuţi, Oneşti, Focşani, Fălticeni, Galați, Ploiești, Deva, Călan, Caransebeș, Hunedoara.

Specialiștii îşi desfăşoară activitatea de control/evaluare/predare a cursurilor de limbă germană și a cursanților în perioada desfășurării acestora (6 luni - 3 ani) la sfârşitul căreia cursanţii trebuie să atingă nivelul de limbă B2 (conform Cadrul european comun de referinţă pentru limbi străine).. Participanţii la curs sunt tineri şi adulţi care frecventează sau au finalizat o şcoală postliceală, specializarea Asistent Medical Generalist.

Cerinţe:

Experienţa în domeniu constituie un plus, dar nu este un criteriu de excludere!

Responsabilităţi:

Beneficii:

Interviul constă într-o discuţie cu managerul proiectului şi eventual cu un responsabil al controlului calităţii.

Se caută specialist în recrutare pentru un proiect de selectare şi recrutare de personal sanitar pentru Germania (asistenţi medicali generalişti) care se derulează în mai multe centre din țară (acoperire națională). Specialiștii îşi desfăşoară activitatea part-time sau full-time, home-based sau office-based.

Cerinţe:

Responsabilităţi:

Beneficii:

Interviul constă într-o discuţie cu managerul proiectului şi eventual cu un responsabil al controlului calităţii.

Dacă ești interesat de unul dintre posturile de mai sus

trimite-ne CV-ul tău la office@openjobline.ro!

Te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Dacă ești interesat de unul dintre posturile de mai sus

trimite-ne CV-ul tău la office@openjobline.ro!

Te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Bună tuturor! Am dori ca prin aceasta postare să vă împărtăşim câteva idei despre experiența noastră cu OpenJobLine. Eu, Beatrice Grigoriu, și sora mea, Bianca Grigoriu, putem afirma cu încredere că această colaborare ne-a adus doar beneficii. Amândouă am absolvit Şcoala Postliceala "Radu Miron" Vaslui, în cadrul căreia am avut la dispoziţie toate mijloacele necesare pentru o pregătire cât mai bună ca asistent medical: profesori, medici si asistenţi medicali calificaţi și foarte bine pregătiţi.Am fost foarte bucuroasă să fiu implicată în proiectul OpenJobLine alături de această frumoasă echipă care s-a mobilizat foarte bine, putând real să schimbe vieți și care merită toate felicitările.Puteți trăi o poveste adevarată, însă este o poveste după care nu vei mai fi același din simplul motiv că îți va arată viața așa cum, pun pariu că, nu ai privit-o niciodată. Succesul este 80% atitudine și 20% aptitudine.

Mi-au fost propuse cursuri de specializare încă din primele 6 luni la locul de muncă. Acum am deja experientă în rezidențe pentru persoane vârstnice, în spitale și clinci pe secțiile chirurgie generala, chirurgie toracică, chirurgie accidente (Unfallchirurgie). Am activat într-unul dintre cele mai bine cotate spitale din Stuttgart; Marienhospital. Sper să ajung în curând și la Robert Bosch, cel mai important spital din regiune. Cu siguranță voi ajunge să lucrez și pe secțiile mele de vis, oncologie, neurologie și psihiatrie. Peste câțiva ani mă voi intoarce în România unde îmi doresc să mă integrez rapid în sistemul de acasă și să fac schimb de experiență cu colegii mei, dacă se poate spune așa. Mult succes și putere de muncă tuturor celor care vor să înceapă o carieră de AMG în Germania încă din prima zi în această țară! Nu fugiți după rezultate rapide și fără efort și învățați limba cât se poate de mult în România!

OpenJob mi-a oferit ocazia de a profesa în meseria pe care mi-am ales-o. S-a dovedit a fi o firma serioasă și mulțumită ei, practic astăzi în Germania meseria de asistent medical. Am învățat pas cu pas limba germană, am promovat examenul și astăzi lucrez într-un centru de îngrijire pentru persoane vârstnice în orașul Bad Wimpfen.Am fost foarte bucuroasă să fiu implicată în proiectul OpenJobLine alături de această frumoasă echipă care s-a mobilizat foarte bine, putând real să schimbe vieți și care merită toate felicitările. Puteți trăi o poveste adevarată, însă este o poveste după care nu vei mai fi același din simplul motiv că îți va arată viața așa cum, pun pariu că, nu ai privit-o niciodată. Succesul este 80% atitudine și 20% aptitudine.

Limba germană este un must în Germania. Cu cât știi să vorbești mai bine limba, cu atât ești mai apreciat. Am întâmpinat dificultăți la inceput, nu doar cu limba. Însă trebuie să ai putere, orice început e greu, chiar și acasă în România. După un an m-au avansat în funcția de șef de secție și după 2 ani mi-au propus sa mă trimită la o calificare superioară (Pflegedienstleitung – Director îngrijiri medicale). Prin toată această aventură am trecut alături de o buna prietenă și colegă. Suntem mulțumite de alegerea facută, locuim în apartamente frumoase, avem prieteni aici, iar familiile tot aici vrem să le întemeiem.