Investește cu noi

în viitorul tău!

ce oferim

Oferim servicii complete GRATUITE pentru asistenți medicali generaliști în devenire sau absolvenți atât în România, cât şi în Germania, cu ajutorul partenerilor noştri, prin care ne asigurăm că omul potrivit ajunge la locul potrivit.

NU PLĂTEȘTI COMISIONE, SERVICIILE SUNT PLĂTITE DE VIITORII ANGAJATORI DIN GERMANIA!

TREBUIE DOAR SĂ FII O PERSOANĂ DE CUVÂNT, SĂ ÎNVEȚI LIMBA GERMANĂ ȘI SĂ RESPECȚI CONTRACTUL DE MUNCĂ DE 2 ANI!

ce oferim

Oferim servicii complete GRATUITE pentru asistenți medicali generaliști în devenire sau absolvenți atât în România, cât şi în Germania, cu ajutorul partenerilor noştri, prin care ne asigurăm că omul potrivit ajunge la locul potrivit.

Formare
lingvistică

Cursurile de limbă germană GRATUITE, nivel A1-B2, pe care le oferim, sunt punctul nostru forte. Punem foarte mult accent pe o pregătire lingvistică eficientă care să asigure obţinerea certificatului de limbă nivel B2 şi care să asigure o integrare rapidă în Germania. Este deja cunoscut că fără un certificat de limbă B2 recunoscut (DEUTSCH B2/Deutsch B2 Pflege), nu poţi profesa în Germania ca AMG, ci doar ca infirmier, iar noi NU RECRUTĂM INFIRMIERI.

Oferta noastră:

Burse
de studiu

Noi te susţinem să finalizezi cu succes formarea ta de asistent medical generalist dacă te hotărăşti să beneficiezi de programele noastre!

Pentru ELEVII şcolilor postliceale sanitare partenere din ţară oferim programul extensiv CHIAR DIN ANUL I cu:

Dacă eşti sau vrei să devii elev al Şcolii Postliceale “Radu Miron” din Vaslui, indiferent de domiciliu, oferim programul integral AMG Vaslui, pe durata celor trei ani de formare, cu:

Pentru Absolvenții de școli postliceale sanitare și Universități, indiferent de domiciliu, oferim programul intensiv pe durata a 4 luni, în ţara sau în Germania, pentru care bursa asigură:

Asistenţă
întocmire dosar

Ai finalizat formarea de AMG, ai învăţat limbă germană cu dăruire şi ai susţinut examenul de B2. Acum ce urmează?!

Nu îţi face probleme! Noi îţi suntem alături şi te ajutăm la:

Noi solicităm în numele tău recunoaşterea calificării şi obţinerea dreptului de a profesa ca AMG în Germania (Anerkennung als Gesundheits- und KrankenpflerIN).

Această procedură poată dura între 2 – 8 săptămâni şi depinde de regiunea din Germania în care se solicită, autorităţile germane ocupându-se în exclusivitate de acest pas (Regierungspräsidium, Landesamt, etc.).

În urma finalizării lui cu succes, vei primi documentul aferent (Urkunde) de care angajatorul tău german are nevoie.

Asigurare loc
de muncă

Noi gasim pentru tine un loc de munca adecvat nevoilor, cunostintelor, abilitatilor si experienței tale! Dacă nu ai experiență de muncă în domeniu, nu îți face griji. Angajatorii germani se bucură de oameni tineri cu energie și dorință de munca!

Îţi asigurăm:

Asistență
integrare

Ai ajuns în Germania la noul loc de muncă. Acolo se vor ocupă de ține consultanţii noştri de integrare, colaboratorii noştri din Germania sau chiar angajatorul, însă tot timpul vei beneficia şi de asistentă în limba română, astfel încât eventualele neînţelegeri să nu constituie o problemă.

Nu te îngrijora, suntem alături de tine! Te ajutăm:

Și de aici încolo,
THE SKY IS THE LIMIT!

Dezvoltarea ta personală, dar mai ales profesională nu trebuie să se oprească aici, depinde doar de tine. Angajatorii germani te susțin să crești lingvistic, financiar și să urci pe scara ierarhică.
Nach oben sind keine Grenzen gesetzt!

Avem asistenţi medicali plasaţi de noi :

Formular de Înscriere