Recrutare și formare lingvistică

de personal medical calificat

Cine suntem

Suntem o companie de recrutare și formare lingvistică de personal medical calificat, avem peste 18 de ani de experienţă în domeniu şi am integrat cu succes peste 7000 de asistenţi medicali generalişti în numeroase structuri sanitare din Germania , Elveţia și Italia dintre care peste 1000 în Germania.

OpenJobLine SRL a pornit de la firma-mama OpenJob SpA, actualmente OpenJobMetis, o agenţie de muncă italiană de mari dimensiuni, activă în mai multe sectoare economice cu o vastă experienţă în domeniu.

Managerul general OpenJobLine, Dan Tolici, a fost
acționar-fondator al diviziei de sănătate din cadrul OpenJob SpA din Italia și a contribuit la dezvoltarea departamentului prin administrarea resurselor umane.

În anul 2009 a decis să abordeze pe cont propriu piaţa muncii din Germania şi şi-a format o echipă în acest sens. De atunci oferim exclusiv locuri de muncă în Germania pentru asistenţi medicali generalişti, iar de curând am reluat activitatea într-o măsură mai mică și în Elveția.

misiune

Este o realitate că miile de asistenţi medicali generalişti absolvenţi din fiecare an nu pot fi integraţi în totalitate în structurile sanitare din România. Iar Germania se confruntă momentan cu un deficit de personal calificat de aprox. 40 000 de asistenţi în 2019.

Ne propunem să îmbunătăţim mediul socio-economic din România şi Germania prin îmbinarea surplusului de forţă de muncă specializată din România cu cererea de personal ridicată din Germania, în sectorul medical.

De asemenea dorim să fim un punct de referinţă în formarea lingvistică de personal medical calificat şi ocuparea forţei de muncă în Germania prin calitatea serviciilor noastre.

Valori

Responsabilitate

ne asumăm ceea ce spunem şi dorim ca tu să faci la fel.

Calitate

lucrăm după standarde înalte, depunem eforturi să obţinem ce ne propunem şi ne bazăm şi pe implicarea ta.

Comunicare

suntem mereu dispuşi să vorbim cu tine.

Respect

în modul de a ne trata unii pe ceilalţi şi de a aborda diferenţele dintre noi

Onestitate

ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face.

Munca în echipă

noi avem nevoie de tine și tu de noi

De ce OpenJobLine
totuși?

Știm că momentan acest sector este foarte bogat în oferte
interesante. Este de datoria ta şi în avantajul tău să iei o
decizie informată, bazându-te și pe experienţa altora.

OpenJobLine îţi oferă avantaje unice şi diverse bonusuri.

NU PLĂTEȘTI COMISIONE, SERVICIILE SUNT PLĂTITE DE VIITORII ANGAJATORI DIN GERMANIA!

TREBUIE DOAR SĂ FII O PERSOANĂ DE CUVÂNT, SĂ ÎNVEȚI LIMBA GERMANĂ ȘI SĂ RESPECȚI CONTRACTUL DE MUNCĂ DE 2 ANI!

Bonusuri

Dacă recomanzi unui prieten programul nostru intensiv, iar acesta va merge în Germania cu noi, primeşti 300 de Euro la plecarea lui, bonus net.

Adaugă aici textul pentru subtitlu

Formular de Înscriere