Termeni şi condiţii de utilizare

Open Job Line

Politica de confidențialitate vă este pusă la dispoziție la începutul interacțiunii cu noi, prin intermediul site-ului web. Datele au fost colectate de openjobline.ro. openjobline.ro colectează informațiile dumneavoastră personale (numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail, sexul, domiciulul, vârsta, anul nașterii, ultimele studii absolvite, IP-ul și preferințele de limbă ale browserului pe care îl folosiți) atunci când ne contactați prin formularul de contact, telefonic sau prin e-mail. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa, adresa de e-mail si numărul de telefon, sexul, precum și alte informații, după caz.

De asemenea, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră, precum informațiile despre originea etnică sau rasială, confesiunea religioasă, opiniile politice, convingerile filozofice, viața/orientarea sexuală ori sănătatea), cu excepția cazului în care vom fi obligați să facem acest lucru prin lege și/sau în cazul în care ne veți furniza consimțământul dumneavoastră explicit, în mod separat. Dacă ne veți furniza, în mod voluntar, date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin intermediul interacțiunii dumneavoastră cu website-ul nostru sau prin corespondență directă cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge datele din sistemele noastre, dacă nu vom considera că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al openjobline.ro.

Vă aducem la cunoștință faptul că de fiecare dată când ne veți vizita website-ul, vom colecta automat următoarele date:

  • Date tehnice, care pot include: Adresa Internet Protocol (IP), utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, tipul și versiunea de browser, informațiile de conectare, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), setarea fusului orar, sistemul și platforma de operare, tipul și marca dispozitivului mobil. Aceste date pot fi colectate și prelucrate numai cu consimțământul dumneavoastră prin intermediul fișierelor de tip cookie ale terțelor părți. Informații suplimentare despre acest subiect puteți găsi în secțiunea: Politica Cookies.
  • Date despre vizita dumneavoastră, care pot include: calea completă către resursa accesată (URL-ul), informațiile sau produsele pe care le-ați căutat sau vizualizat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate), secvența de click-uri către, prin și de la website-ul nostru (inclusiv data și ora), timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conținuturi), timpul mediu petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de articole vizualizate pe website-ul nostru, informații privind interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clickurile și trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul utilizatorilor și orice număr de telefon folosit pentru a apela sau orice adresa de e-mail folosită pentru a contacta reprezentanții departamentului nostru de servicii pentru clienți.

Scopul de utilizare a datelor

openjobline.ro colectează date cu caracter personal pe pagina site-ului, numai cu acordul voluntar al clientului, iar scopurile sunt următoarele: rezolvarea problemelor de orice natură, care se referă la programările efectuate și la cele ce au fost anulate, contactarea clientului, la cererea sa voluntară ori în chestiuni de relații cu clienții. Astfel că openjobline.ro are permisiunea de a prelucra datele cu caracter personal (cele de identificare și de contact), în vederea furnizării serviciilor și efectuării plăților în baza contractelor relevante, inclusiv a abonamentelor achiziționate.

De asemenea, putem prelucra datele cu caracter personal pentru a vă putea oferi informațiile necesare despre servicii ori bunuri, despre care considerăm că vă interesează. În cazul în care ați completat formularul de înscriere și în trecut, vă vom contacta numai prin intermediul e-mail-ului, deoarece avem în baza de date informații despre dumneavoastră. Iar dacă sunteți un client nou, vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul dumneavoastră prealabil.

Există și posibilitatea de a nu vă folosi datele personale în acest fel, dar trebuie să bifați caseta din formularul de înregistrare, referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Putem, de asemenea, să vă folosim datele cu caracter personal pentru a înțelege conținutul preferat și pentru a oferi conținut relevant pentru dumneavoastră; pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeți să faceți acest lucru; pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o oferim; pentru a face sugestii și recomandări despre serviciile sau produsele care ar putea să vă intereseze.

Comunicare

Cu acordul dumneavoastră, vă putem trimite newslettere, alerte periodice, recomandări de articole, mesaje administrative sau de ordin tehnic, ce au legătură cu serviciile pe care le oferim, prin intermediul apelului telefonic și/sau e-mail. Acestea fac parte din categoria mesajelor de marketing, pe care dumneavoastră alegeți dacă doriți să le primiți sau nu.

Securitate

Datele dumneavoastră, privind adresa IP și istoricul de conectare, vor putea fi folosite din motive de securitate, menite să monitorizeze și, implicit, să prevină eventualele încălcări și/sau fraude ale Acordului de utilizare ori a Politicii de confidențialite, care ar putea să îi afecteze și pe ceilalți vizitatori/clienți de-ai noștri. openjobline.ro vă asigură că nu va distribui niciuna din informațiile personale pe care le-ați furnizat către agenții sau agenți de publicitate. Ele vor fi păstrare în condiții de siguranță și folosite doar în scopurile enumerate mai sus. Chiar dacă sunteți client sau doar vizitator, vă oferim dreptul de a modifica sau șterge datele pe care ni le-ați oferit. Ștergerea sau modificarea datelor în timp ce apelați la serviciile noastre pot afecta modul în care oferim aceste servicii ori chiar încetarea lor.

Bună tuturor! Am dori ca prin aceasta postare să vă împărtăşim câteva idei despre experiența noastră cu OpenJobLine. Eu, Beatrice Grigoriu, și sora mea, Bianca Grigoriu, putem afirma cu încredere că această colaborare ne-a adus doar beneficii. Amândouă am absolvit Şcoala Postliceala "Radu Miron" Vaslui, în cadrul căreia am avut la dispoziţie toate mijloacele necesare pentru o pregătire cât mai bună ca asistent medical: profesori, medici si asistenţi medicali calificaţi și foarte bine pregătiţi.Am fost foarte bucuroasă să fiu implicată în proiectul OpenJobLine alături de această frumoasă echipă care s-a mobilizat foarte bine, putând real să schimbe vieți și care merită toate felicitările.Puteți trăi o poveste adevarată, însă este o poveste după care nu vei mai fi același din simplul motiv că îți va arată viața așa cum, pun pariu că, nu ai privit-o niciodată. Succesul este 80% atitudine și 20% aptitudine.

Mi-au fost propuse cursuri de specializare încă din primele 6 luni la locul de muncă. Acum am deja experientă în rezidențe pentru persoane vârstnice, în spitale și clinci pe secțiile chirurgie generala, chirurgie toracică, chirurgie accidente (Unfallchirurgie). Am activat într-unul dintre cele mai bine cotate spitale din Stuttgart; Marienhospital. Sper să ajung în curând și la Robert Bosch, cel mai important spital din regiune. Cu siguranță voi ajunge să lucrez și pe secțiile mele de vis, oncologie, neurologie și psihiatrie. Peste câțiva ani mă voi intoarce în România unde îmi doresc să mă integrez rapid în sistemul de acasă și să fac schimb de experiență cu colegii mei, dacă se poate spune așa. Mult succes și putere de muncă tuturor celor care vor să înceapă o carieră de AMG în Germania încă din prima zi în această țară! Nu fugiți după rezultate rapide și fără efort și învățați limba cât se poate de mult în România!

OpenJob mi-a oferit ocazia de a profesa în meseria pe care mi-am ales-o. S-a dovedit a fi o firma serioasă și mulțumită ei, practic astăzi în Germania meseria de asistent medical. Am învățat pas cu pas limba germană, am promovat examenul și astăzi lucrez într-un centru de îngrijire pentru persoane vârstnice în orașul Bad Wimpfen.Am fost foarte bucuroasă să fiu implicată în proiectul OpenJobLine alături de această frumoasă echipă care s-a mobilizat foarte bine, putând real să schimbe vieți și care merită toate felicitările. Puteți trăi o poveste adevarată, însă este o poveste după care nu vei mai fi același din simplul motiv că îți va arată viața așa cum, pun pariu că, nu ai privit-o niciodată. Succesul este 80% atitudine și 20% aptitudine.

Limba germană este un must în Germania. Cu cât știi să vorbești mai bine limba, cu atât ești mai apreciat. Am întâmpinat dificultăți la inceput, nu doar cu limba. Însă trebuie să ai putere, orice început e greu, chiar și acasă în România. După un an m-au avansat în funcția de șef de secție și după 2 ani mi-au propus sa mă trimită la o calificare superioară (Pflegedienstleitung – Director îngrijiri medicale). Prin toată această aventură am trecut alături de o buna prietenă și colegă. Suntem mulțumite de alegerea facută, locuim în apartamente frumoase, avem prieteni aici, iar familiile tot aici vrem să le întemeiem.