*Cursuri intensive de limba italiană gratuite pentru AMG absolvenți

*cursuri ținute exclusiv la clasă

18 ani de experiență

7.000+

asistenți medicali generaliști integrați cu succes
în structuri medicale din Italia, Germania și Elveția!

Avem o vastă experiență pe piața din Italia și oferim servicii complete GRATUITE pentru asistenți medicali generaliști, cu ajutorul partenerilor noştri.

Consultanții noștri te vor ajuta să îți găsești un loc de muncă în structurile medicale din nordul și centrul Italiei și te vor susține în procesul de integrare la noul loc de muncă și la noua viață.

ce îți oferim

Formare lingvistică

Suport financiar pregătire lingvistică

Asistenţă întocmire dosar

Asigurare loc
de muncă

Asistență
integrare

Și de aici încolo,
THE SKY IS THE LIMIT!

Investește cu noi în viitorul tău!

Începe o carieră de succes într-o instituție medicală din nordul sau centrul Italiei!

Dorim să te cunoaștem pentru a-ți oferi cea mai bună consultanță și cele mai bune soluții, adaptate cunoștințelor tale. Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentat al echipei OpenJobLine în maxim 24 de ore.

Informații aplicare job
[Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Începe o carieră de succes într-o instituție medicală din nordul sau centrul Italiei!

Dorim să te cunoaștem pentru a-ți oferi cea mai bună consultanță și cele mai bune soluții, adaptate cunoștințelor tale. Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentat al echipei OpenJobLine în maxim 24 de ore.

Informații aplicare job
[Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Bună tuturor! Am dori ca prin aceasta postare să vă împărtăşim câteva idei despre experiența noastră cu OpenJobLine. Eu, Beatrice Grigoriu, și sora mea, Bianca Grigoriu, putem afirma cu încredere că această colaborare ne-a adus doar beneficii. Amândouă am absolvit Şcoala Postliceala "Radu Miron" Vaslui, în cadrul căreia am avut la dispoziţie toate mijloacele necesare pentru o pregătire cât mai bună ca asistent medical: profesori, medici si asistenţi medicali calificaţi și foarte bine pregătiţi.Am fost foarte bucuroasă să fiu implicată în proiectul OpenJobLine alături de această frumoasă echipă care s-a mobilizat foarte bine, putând real să schimbe vieți și care merită toate felicitările.Puteți trăi o poveste adevarată, însă este o poveste după care nu vei mai fi același din simplul motiv că îți va arată viața așa cum, pun pariu că, nu ai privit-o niciodată. Succesul este 80% atitudine și 20% aptitudine.

Mi-au fost propuse cursuri de specializare încă din primele 6 luni la locul de muncă. Acum am deja experientă în rezidențe pentru persoane vârstnice, în spitale și clinci pe secțiile chirurgie generala, chirurgie toracică, chirurgie accidente (Unfallchirurgie). Am activat într-unul dintre cele mai bine cotate spitale din Stuttgart; Marienhospital. Sper să ajung în curând și la Robert Bosch, cel mai important spital din regiune. Cu siguranță voi ajunge să lucrez și pe secțiile mele de vis, oncologie, neurologie și psihiatrie. Peste câțiva ani mă voi intoarce în România unde îmi doresc să mă integrez rapid în sistemul de acasă și să fac schimb de experiență cu colegii mei, dacă se poate spune așa. Mult succes și putere de muncă tuturor celor care vor să înceapă o carieră de AMG în Germania încă din prima zi în această țară! Nu fugiți după rezultate rapide și fără efort și învățați limba cât se poate de mult în România!

OpenJob mi-a oferit ocazia de a profesa în meseria pe care mi-am ales-o. S-a dovedit a fi o firma serioasă și mulțumită ei, practic astăzi în Germania meseria de asistent medical. Am învățat pas cu pas limba germană, am promovat examenul și astăzi lucrez într-un centru de îngrijire pentru persoane vârstnice în orașul Bad Wimpfen.Am fost foarte bucuroasă să fiu implicată în proiectul OpenJobLine alături de această frumoasă echipă care s-a mobilizat foarte bine, putând real să schimbe vieți și care merită toate felicitările. Puteți trăi o poveste adevarată, însă este o poveste după care nu vei mai fi același din simplul motiv că îți va arată viața așa cum, pun pariu că, nu ai privit-o niciodată. Succesul este 80% atitudine și 20% aptitudine.

Limba germană este un must în Germania. Cu cât știi să vorbești mai bine limba, cu atât ești mai apreciat. Am întâmpinat dificultăți la inceput, nu doar cu limba. Însă trebuie să ai putere, orice început e greu, chiar și acasă în România. După un an m-au avansat în funcția de șef de secție și după 2 ani mi-au propus sa mă trimită la o calificare superioară (Pflegedienstleitung – Director îngrijiri medicale). Prin toată această aventură am trecut alături de o buna prietenă și colegă. Suntem mulțumite de alegerea facută, locuim în apartamente frumoase, avem prieteni aici, iar familiile tot aici vrem să le întemeiem.

Începe o carieră de succes într-o instituție medicală din nordul sau centrul Italiei!​

Informații aplicare job
[Mărimea maximă a fișierului: 10MB]