*Cursuri intensive de limba germană gratuite pentru AMG absolvenți

Înscrie-te acum! Cursurile au loc în Iași și în București!

*cursuri ținute exclusiv la clasă

POȚI BENEFICIA ȘI DE UN *BONUS DE 300€!

* Dacă recomanzi unui prieten programul nostru intensiv, iar acesta va merge în Germania cu noi, primeşti 300 de Euro la plecarea lui, bonus net.​

18 ani de experiență

7.000+

asistenți medicali generaliști integrați cu succes
în structuri medicale din Germania, Italia și Elveția!

ce îți oferim

Formare lingvistică

Suport financiar pregătire lingvistică

Asistenţă întocmire dosar

Asigurare loc
de muncă

Asistență
integrare

Și de aici încolo,
THE SKY IS THE LIMIT!

Oferim servicii complete GRATUITE pentru asistenți medicali generaliști, atât în România, cât şi în Germania, cu ajutorul partenerilor noştri, prin care ne asigurăm ca omul potrivit ajunge la locul potrivit.

Consultanții noștri cu experiență îți stau la dispoziție GRATUIT pentru ca tu să iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău!

Investește cu noi în viitorul tău!

Începe o carieră de succes într-o instituție medicală din Germania!

Dorim să te cunoaștem pentru a-ți oferi cea mai bună consultanță și cele mai bune soluții, adaptate cunoștințelor tale. Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentat al echipei OpenJobLine în maxim 24 de ore.

ÎNSCRIE-TE ACUM. CURSURILE AU LOC ÎN IAȘI SAU ÎN BUCUREȘTI.
LOCURILE SUNT LIMITATE!

Cazarea și masa sunt asigurate și în plus primești 300 euro bani de buzunar!

*Bonusul se acordă după finalizarea cursului, în momentul semnării contractului de angajare.

Începe o carieră de succes într-o instituție medicală din Germania!

Dorim să te cunoaștem pentru a-ți oferi cea mai bună consultanță și cele mai bune soluții, adaptate cunoștințelor tale. Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentat al echipei OpenJobLine în maxim 24 de ore.


ÎNSCRIE-TE ACUM. CURSURILE AU LOC ÎN IAȘI SAU ÎN BUCUREȘTI.
LOCURILE SUNT LIMITATE!

Cazarea și masa sunt asigurate și în plus primești 300 euro bani de buzunar!


 

* Bonusul se acordă după finalizarea cursului, în momentul semnării contractului de angajare.

 

BONUSURI

300

Dacă recomanzi unui prieten programul nostru intensiv, iar acesta va merge în Germania cu noi, primeşti 300 de Euro la plecarea lui, bonus net.

Bună tuturor! Am dori ca prin aceasta postare să vă împărtăşim câteva idei despre experiența noastră cu OpenJobLine. Eu, Beatrice Grigoriu, și sora mea, Bianca Grigoriu, putem afirma cu încredere că această colaborare ne-a adus doar beneficii. Amândouă am absolvit Şcoala Postliceala "Radu Miron" Vaslui, în cadrul căreia am avut la dispoziţie toate mijloacele necesare pentru o pregătire cât mai bună ca asistent medical: profesori, medici si asistenţi medicali calificaţi și foarte bine pregătiţi.Am fost foarte bucuroasă să fiu implicată în proiectul OpenJobLine alături de această frumoasă echipă care s-a mobilizat foarte bine, putând real să schimbe vieți și care merită toate felicitările.Puteți trăi o poveste adevarată, însă este o poveste după care nu vei mai fi același din simplul motiv că îți va arată viața așa cum, pun pariu că, nu ai privit-o niciodată. Succesul este 80% atitudine și 20% aptitudine.

Mi-au fost propuse cursuri de specializare încă din primele 6 luni la locul de muncă. Acum am deja experientă în rezidențe pentru persoane vârstnice, în spitale și clinci pe secțiile chirurgie generala, chirurgie toracică, chirurgie accidente (Unfallchirurgie). Am activat într-unul dintre cele mai bine cotate spitale din Stuttgart; Marienhospital. Sper să ajung în curând și la Robert Bosch, cel mai important spital din regiune. Cu siguranță voi ajunge să lucrez și pe secțiile mele de vis, oncologie, neurologie și psihiatrie. Peste câțiva ani mă voi intoarce în România unde îmi doresc să mă integrez rapid în sistemul de acasă și să fac schimb de experiență cu colegii mei, dacă se poate spune așa. Mult succes și putere de muncă tuturor celor care vor să înceapă o carieră de AMG în Germania încă din prima zi în această țară! Nu fugiți după rezultate rapide și fără efort și învățați limba cât se poate de mult în România!

OpenJob mi-a oferit ocazia de a profesa în meseria pe care mi-am ales-o. S-a dovedit a fi o firma serioasă și mulțumită ei, practic astăzi în Germania meseria de asistent medical. Am învățat pas cu pas limba germană, am promovat examenul și astăzi lucrez într-un centru de îngrijire pentru persoane vârstnice în orașul Bad Wimpfen.Am fost foarte bucuroasă să fiu implicată în proiectul OpenJobLine alături de această frumoasă echipă care s-a mobilizat foarte bine, putând real să schimbe vieți și care merită toate felicitările. Puteți trăi o poveste adevarată, însă este o poveste după care nu vei mai fi același din simplul motiv că îți va arată viața așa cum, pun pariu că, nu ai privit-o niciodată. Succesul este 80% atitudine și 20% aptitudine.

Limba germană este un must în Germania. Cu cât știi să vorbești mai bine limba, cu atât ești mai apreciat. Am întâmpinat dificultăți la inceput, nu doar cu limba. Însă trebuie să ai putere, orice început e greu, chiar și acasă în România. După un an m-au avansat în funcția de șef de secție și după 2 ani mi-au propus sa mă trimită la o calificare superioară (Pflegedienstleitung – Director îngrijiri medicale). Prin toată această aventură am trecut alături de o buna prietenă și colegă. Suntem mulțumite de alegerea facută, locuim în apartamente frumoase, avem prieteni aici, iar familiile tot aici vrem să le întemeiem.

Completează formularul

și vei primi informații detaliate

despre ofertele noastre.